Επιστολή προς τα μέλη του ΠΣΦ

Προς
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΤΟΥ ΠΣΦ
Αθήνα, 7/09/23

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ενόσω το ΔΣ εντείνει τις προσπάθειες του για αποκατάσταση της αδικίας, την οποία υπέστη ο κλάδος με την απαγόρευση εξαγωγών της 23ης/7/23, κυκλοφορούν κάποιες φήμες στην αγορά, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο όλες αυτές τις προσπάθειες.
Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες αυτές αναφέρουν ότι κάποιοι συνάδελφοι αγοράζουν σωρηδόν είδη, τα οποία βρίσκονται σε απαγόρευση εξαγωγών.
Επίσης ακούγεται ότι αυτοί ακριβώς οι συνάδελφοι, όχι μόνο αποθεματοποιούν αλλά εκμεταλλεύονται την στενότητα ρευστότητας πιο αδύνατων μελών μας και επιχειρούν να αγοράσουν με εξευτελιστικές τιμές και εκπτώσεις.
Θεωρώ χρέος μου να υπενθυμίσω σε ΟΛΟΥΣ ότι η αποθεματοποίηση απαγορεύεται ρητά και να τονίσω (αν οι φήμες αληθεύουν) ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές θε με βρουν απέναντι τους, καθώς εκτός από παράνομες είναι και βαθύτατα αντισυναδελφικές.
Παρακαλώ άπαντες για πλήρη τήρηση της νομιμότητας και παύση κάθε πρακτικής που δύναται να αποτελέσει επιχείρημα για όλους εκείνους που συνηθίζουν να ρίχνουν λάσπη κατά των μελών μας στους διαδρόμους του Υπουργείου και των ρυθμιστικών αρχών.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Θ. ΣΚΥΚΑΚΑΚΗΣ
Πρόεδρος του ΔΣ