Για την προμήθεια διασωστικού εξοπλισμού

Χορηγία συνολικού ύψους 7.000 ευρώ για την προμήθεια διασωστικού εξοπλισμού και εξοπλισμού Α’ Βοηθειών προσέφερε η Pfizer Hellas, ανταποκρινόμενη σε αίτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.). Ο εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί ειδικότερα στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που πραγματοποιεί η Ε.Ο.Δ. στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και συγκεκριμένα στη Λέσβο, στη Σάμο και στην Κω.

Η χορηγία της Pfizer Hellas αφορά στην αγορά κιαλιών θερμικής απεικόνισης καθώς και την προμήθεια υλικών για τη διαμόρφωση τεσσάρων πλήρως εξοπλισμένων φαρμακείων (φιάλες οξυγόνου, αυχενικοί κηδεμόνες, θερμόμετρα και πιεσόμετρα, στοματοφαρρυγγικοί και ρινοφαρρυγγικοί αγωγοί, αναλώσιμα Α’ Βοηθειών κ.ά.).

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, επικεφαλής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas και υπεύθυνος του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, ανέφερε σχετικά:

«Είναι χαρά μας να συνεχίζουμε τις δράσεις μας στηρίζοντας το έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και των εθελοντών της, που δίνουν καθημερινά νόημα στις έννοιες της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.»

HEALTH DAILY 14/06/2016