Στις 8 Δεκεμβρίου Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου με διοργανωτή τον ΣΦΕΕ

Ενα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει σε λίγες μέσες ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) θέλοντας να αναδείξει τη σημασία του θεσμικού του ρόλου. Πρόκειται για το 1 Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2016, στο MAROUSI PLAZA, (Φραγκοκκλησιάς Β” και Γρανικού, Μαρούσι). Το συνέδριο, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, απευθύνεται σε Νομικούς τou κλάδου και θα καλύψει διάφορες θεματικές ενότητες, όπως: Τιμολόγηση, ανταγωνιστική δραστηριότητα, Προστασία δεδομένων, Κλινικές μελέτες και Νέες τάσεις.
Ο ΣΦΕΕ εκπροσωπεί έναν από τους πιο καινοτόμους, παραγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της εθνικής οικονομίας, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 95% της αγοράς φαρμάκου, που δραστηριοποιείται στη χώρα μας. Από την ίδρυσή του το 1982 εργάζεται για την προώθηση θέσεων που προάγουν το κοινό συμφέρον των ασθενών, των φαρμακευτικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές. Είναι κεντρικός ο ρόλος των φαρμακευτικών επιχειρήσεων σε ότι αφορά την κατάκτηση ενός υψηλού επιπέδου δημόσιας υγείας και τη διαμόρφωση συνθηκών κοινωνικής και οικονομικής προόδου.
Για το πρόγραμμα του συνεδρίου και τη φόρμα εγγραφής, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.sfee.gr/lo sinedrio farmakeftikou dikeou/

DAILY PHARMANEWS 25/11/2016