Ανακοινώσεις

Δελτίο τύπου “Ο ΠΣΦ εκφράζει την έντονή δυσαρέσκειά του για τη συνέντευξη του νέου Προέδρου του ΕΟΦ”

Ο ΠΣΦ εκφράζει την έντονή δυσαρέσκειά του, για τη συνέντευξη του νέου Προέδρου του ΕΟΦ Κυρίου Ευ. Μανωλόπουλου σε εφημερίδα του Σαββατοκύριακου, στην οποία καταφέρεται αναίτια ενάντια στον κλάδο μας. Ειδικότερα, χαρακτηρίζει τις παράλληλες εξαγωγές ως το “σοβαρότερο λόγο των ελλείψεων” και ως “μάστιγα” που “υποχρεώνει την πολιτεία μέσω του ΕΟΦ να λαμβάνει μέτρα απαγόρευσης […]

Από |30 Νοεμβρίου, 2023|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δελτίο τύπου “Ο ΠΣΦ εκφράζει την έντονή δυσαρέσκειά του για τη συνέντευξη του νέου Προέδρου του ΕΟΦ”

Δελτίο Τύπου “Αιδώς Αργείοι”

Για πολλοστή φορά ο Παν/νιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) επιδίδεται σε ψεύδη και προσωπικές επιθέσεις.

Η απάντηση μας στην ανακοίνωση του είναι απλή.

Α) Όποιος θεωρεί ότι συκοφαντείται προσφεύγει στη δικαιοσύνη, όπως έκανε ο Πρόεδρος μας κ. Σκυλακάκης κατά του κ. Βαλτά.
Β) Θα απαντήσουν οι κκ Βαλτάς και Ευγενίδης αν οι συνεταιριστικές αποθήκες στων οποίων τη […]

Από |4 Οκτωβρίου, 2023|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δελτίο Τύπου “Αιδώς Αργείοι”

Άμεση άρση της απαγόρευσης των εξαγωγών στα 130 σκευάσματα που έχουν επάρκεια στην αγορά, ζητάνε οι φαρμακαποθήκες.

Ο Παν/νιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων ζητά την παρέμβαση του Υπ. Υγείας κ. Μ. Χρυσοχοϊδη, προκειμένου να υπάρξει διαφάνεια και να γίνει άμεσα άρση της απαγόρευσης των εξαγωγών στα 130 και πλέον σκευάσματα για τα οποία δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα στην Ελληνική αγορά.
Ειδικότερα, στην Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα 3/10/23 το Προεδρείο του ΠΣΦ, […]

Από |3 Οκτωβρίου, 2023|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άμεση άρση της απαγόρευσης των εξαγωγών στα 130 σκευάσματα που έχουν επάρκεια στην αγορά, ζητάνε οι φαρμακαποθήκες.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 2018-19 ΠΣΦ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 2018-19 ΠΣΦ

Από |2 Νοεμβρίου, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 2018-19 ΠΣΦ

ΈΚΛΟΓΕΣ ΤΕΑΥΦΕ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ-24-10-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ_2018

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ-2018

Από |2 Νοεμβρίου, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΈΚΛΟΓΕΣ ΤΕΑΥΦΕ 2018

Δελτίο τύπου – Συγχαρητήρια επιστολή για την αποκάλυψη του κυκλώματος παράνομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 10-5-18

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων συγχαίρει τον ΕΟΦ και την οικονομική αστυνομία για την πρόσφατη αποκάλυψη κυκλώματος παράνομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων.

O σύλλογος μας έχει ζητήσει ήδη από την διεύθυνση του ΕΟΦ, ενημέρωση για τυχόν εμπλοκή μελών του συλλόγου στο παράνομο κύκλωμα, προκειμένου να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό συμβούλιο και να διαγραφούν από τον σύλλογο.

Ο Π.Σ.Φ. δηλώνει […]

Από |13 Μαΐου, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δελτίο τύπου – Συγχαρητήρια επιστολή για την αποκάλυψη του κυκλώματος παράνομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων

Δελτίο τύπου – Επανέρχεται ο αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ φαρμακαποθηκών – συνεταιρισμών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 22-12-17

Επανέρχεται ο αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ φαρμακαποθηκών – συνεταιρισμών

Η τροπολογία για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων δίνει προβάδισμα στους συνεταιρισμούς αποκλείοντας τις φαρμακαποθήκες.
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων την τροπολογία που έφερε προς ψήφιση ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων.

Παρά το γεγονός ότι η σχετική ρύθμιση έχει καταπέσει […]

Από |2 Ιανουαρίου, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δελτίο τύπου – Επανέρχεται ο αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ φαρμακαποθηκών – συνεταιρισμών

Ανακοίνωση σχετικά με την επικείμενη ψήφιση νομοσχεδίου για τις άδειες φαρμακείων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 22-12-17

Ο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΩΝ», παρακολουθεί την επικείμενη ψήφιση της τροπολογίας του Υπουργείου Υγείας που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Δυστυχώς με την πιο πάνω τροπολογία επαναφέρονται βασικές ρυθμίσεις της με αριθμό Γ5(β)/Γ.Π.οικ.36277/20.5.2016 απόφασης των Υπουργών Υγείας και Οικονομικών «Ρυθμίσεις επαγγέλματος φαρμακοποιού – Ίδρυση φαρμακείου», η οποία ακυρώθηκε με την με αριθμό 1804/2017 απόφαση της […]

Από |2 Ιανουαρίου, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση σχετικά με την επικείμενη ψήφιση νομοσχεδίου για τις άδειες φαρμακείων

Δ. Κόκκορης : Κερδήθηκε η πρώτη μάχη με την εταιρία MSD

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το μέλος μας Δημήτρης Κόκκορης, κέρδισε την πρώτη μάχη κατά της εταιρίας MSD (έκδοση προσωρινής διαταγής).

Έπονται τα ασφαλιστικά.

Ο σύλλογος σε συνεργασία με τους νομικούς του συμβούλους, θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να συνδράμει οποιαδήποτε νομική προσπάθεια οποιουδήποτε συναδέλφου.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος
Ε. ΜΑΡΚΑΚΗ

Ο Γ. Γραμματέας
Θ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

Από |13 Δεκεμβρίου, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δ. Κόκκορης : Κερδήθηκε η πρώτη μάχη με την εταιρία MSD

Απάντηση του συλλόγου μας στα δημοσιεύματα των περιοδικών ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ και HEALTHDAILY σχετικά με τις ελλείψεις φαρμάκων

Ανακτήστε το αρχείο για το πλήρες άρθρο

Από |12 Δεκεμβρίου, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απάντηση του συλλόγου μας στα δημοσιεύματα των περιοδικών ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ και HEALTHDAILY σχετικά με τις ελλείψεις φαρμάκων